Profil Perusahaan

Supplier hiji eureun pikeun adaptor kakuatan ac dc

DILITHINK berorientasi pelanggan, ngalayanan para nasabah di nagara sareng industri anu béda, sareng nyayogikeun solusi kakuatan adaptor listrik ac dc profésional ka konsumén.

Aplikasi

Adaptor daya ac dc DILITHINK dianggo dina alat-alat rumah tangga leutik, komunikasi IT, audio sareng pidéo, périferal komputer, périferal telepon sélulér, kaamanan, alat-alat listrik, mesin sareng peralatan, produk indung sareng anak, produk piaraan sareng produk médis.

Pasar Urang

Solusi adaptor daya ac dc DILITHINK, kalayan 16 taun pangalaman anu beunghar, profésional pisan dina mingpin ieu.Produk ayeuna parantos diékspor ka seueur buana, sapertos Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Asia sareng Australia.

Sertifikasi& Standar

Sertifikasi produk parantos kéngingkeun sertifikasi kaamanan nasional, sapertos: UL, cUL, FCC, CE, GS, UKCA, PSE, KC, SAA ect.Kusabab aplikasi industri anu béda sareng standar sertifikasi anu béda, sertifikasi kami ngagaduhan IEC62368, IEC61558, IEC60065, IEC60335 sareng kelas LED 61347 ect.

rentang produk

Adaptor kakuatan ac dc kami anu kami nyayogikeun tina 6W dugi ka 150W parantos nampi sertifikasi kaamanan nasional, sareng produk 150W dugi ka 360W parantos dikembangkeun sareng ayeuna dina tahapan sertifikasi.

Jumlah jalma

Kami ngagaduhan dua pabrik produksi pikeun nyumponan kabutuhan palanggan dina industri anu béda pikeun catu daya, jumlah total jalma sakitar 650.

Produksi jeung R&D

Sababaraha tautan produksi produk kami nganggo produksi standar otomatis, ngirangan operasi manual, sareng nganggo otomatisasi mékanis, anu tiasa ngaoptimalkeun stabilitas kualitas produk dina waktos anu sami ogé ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun daya saing biaya produk catu daya urang. di pasar.Dina karya nu bakal datang, miharep urang terus ngaoptimalkeun prosés produksi SOP, sangkan produk urang jadi hadé tur hadé, beuki loba luyu jeung kapercayaan tur kapuasan grup customer.

Kami gaduh tim R&D anu kuat anu tiasa nyayogikeun jasa khusus pikeun palanggan.jasa ngaropéa bisa jadi adaptor kakuatan ac dc atawa dewan PCB.

Wilujeng sumping

Pabrik lokasina di Kacamatan Bao'an, Shenzhen, deukeut bandara Shenzhen.Éta ngeunaan 30-45 menit ti Bandara Shenzhen ka pabrik.Ngabagéakeun konsumén naroskeun sadaya patarosan ngeunaan catu daya, kami bakal nganggap éta sacara serius, kami henteu kapikiran janten pasangan alternatif anjeun, sabab kami yakin yén ngalangkungan jasa profésional kami, urang tiasa janten pasangan anu dipercaya dina waktos ayeuna.hatur nuhun!